Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@19:36:30 GMT

کاهش میل جنسی مردان مبتلا به کرونا

تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۷۲۹۷۸۲

کاهش میل جنسی مردان مبتلا به کرونا

محققان در مجموع ۴۳۸ بیمار را بررسی کردند که ۲۳۲ نفر از آن‌ها مردان مبتلا به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بودند. کلیه داده‌ها به صورت دقیق جمع آوری شد و شرح حال بالینی دقیق، معاینه بدنی کامل، مطالعات تصویربرداری آزمایشگاهی و رادیولوژیک بر روی هر بیمار انجام شد. کلیه اطلاعات بیماران توسط دو پزشک مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ یافته‌های یک مطالعه ادعایی بر روی بیمارانی که به علت ابتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان بستری شده‌اند، حاکی از آن است که این بیماری ممکن است سطح تستوسترون مردان را کاهش دهد.

محققان "دانشگاه مرسین" ترکیه در مطالعه اخیرشان که در مجله "Aging Male" منتشر شده، مدعی شدند هرچه که سطح تستوسترون مردان مبتلا به کووید-۱۹ در ابتدا کاهش می‌یابد، احتمال حضور آن‌ها در بخش مراقبت‌های ویژه (ICU) به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد.

"صلاحتین کایان" (Selahittin Çayan) استاد ارولوژی و نویسنده ارشد این مطالعه اظهار داشت اگرچه قبلا گزارش شده است که سطح پایین تستوسترون می‌تواند دلیلی برای "پیش آگهی" ضعیف آزمایش مثبت کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ باشد، اما این نخستین مطالعه است که نشان می‌دهد کووید-۱۹ تستوسترون را بسیار کاهش می‌دهد.

کایان افزود: تستوسترون با سیستم ایمنی اندام‌های تنفسی مرتبط است و سطح پایین تستوسترون ممکن است خطر ابتلا به عفونت‌های تنفسی را افزایش دهد. تستوسترون پایین همچنین با افزایش بستری شدن در بیمارستان به دلیل ابتلا به عفونت و و مرگ و میر ناشی از آن در مردان بستری شده در آی. سی. یو مرتبط است، بنابراین تستوسترون درمانی ممکن است مزایای زیادی داشته باشد. در این مطالعه ما دریافتیم با افزایش شدت کووید-۱۹، میانگین تستوسترون کل کاهش می‌یابد. میانگین سطح تستوسترون کل در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو به طور قابل توجهی کمتر از گروه بدون علامت بود. علاوه بر این، میانگین سطح تستوسترون کل به طور قابل توجهی در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو نسبت به بیماران مبتلا به نوع متوسط این بیماری پایین‌تر بود. میانگین سطح هورمون محرکه فولیکولی (FSH) در بیماران بستری شده در بخش آی. سی. یو به طور قابل توجهی بالاتر از گروه بدون علامت بود. هورمون محرکه فولیکولی (FSH) هورمونی گلیکوپروتئینی است که از بخش پیشین هیپوفیز در هر دو جنس (نر، ماده) آزاد می‌شود. بیمارانی که فوت کردند، میانگین سطح تستوسترون کل آن‌ها به طور قابل توجهی پایین‌تر از بیمارانی بود که زنده بودند. با این حال حتی ۶۵.۲ درصد از ۴۶ بیمار مرد که بدون علامت بودند نیز میل جنسی خود را از دست داده بودند.

محققان در مجموع ۴۳۸ بیمار را بررسی کردند که ۲۳۲ نفر از آن‌ها مردان مبتلا به کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ بودند. کلیه داده‌ها به صورت دقیق جمع آوری شد و شرح حال بالینی دقیق، معاینه بدنی کامل، مطالعات تصویربرداری آزمایشگاهی و رادیولوژیک بر روی هر بیمار انجام شد. کلیه اطلاعات بیماران توسط دو پزشک مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت.

محققان این افراد را به سه گروه سه گروه تقسیم شد: بیماران بدون علامت (۴۶ نفر)، بیماران علامت دار بستری در واحد طب داخلی (۱۲۹ نفر) و بیماران بستری شده در بخش مراقبت‌های ویژه (۴۶ نفر). در ۲۴ بیماری که آزمایش هورمون‌های غدد جنسی قبل از کووید-۱۹ داده بودند، سطح تستوسترون کل سرم خون به طور قابل توجهی از پیش از ابتلا به کووید-۱۹ کاهش یافته بود، به طوری که این سطح پیش از ابتلا ۴۵۸ ± ۱۹۸ نانوگرم بر دسی‌لیتر و پس از آن ۳۱۵ ± ۱۲۰نانوگرم بر دسی‌لیتر بود. همچنین ۱۱ نفر از بیماران بالغ مرد (۹۷/۴ درصد) و هفت نفر از بیماران زن (۳/۵۵ درصد) نیز بر اثر ابتلا جان خود را از دست دادند.

پروفسور چایان از محققان این مطالعه گفت: می‌توان توصیه کرد که در زمان تشخیص کووید-۱۹، سطح تستوسترون نیز آزمایش شود. در مردان با سطح پایین هورمون‌های جنسی که آزمایش کووید-۱۹ آن‌ها نیز مثبت است، تستوسترون درمانی می‌تواند پیش آگهی آن‌ها را بهبود بخشد. تحقیقات بیشتری در این مورد لازم است.

محققان این مطالعه در انتها اظهار کردند که می‌بایست در آینده به بررسی ارتباط میان آنزیم ۲ مبدل آنژیوتانسین و سطح کل تستوسترون بپردازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کاهش میل جنسی کرونا ویروس کرونا میل جنسی مردان بیماران بستری شده در بخش طور قابل توجهی مردان مبتلا میانگین سطح بدون علامت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۲۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند افرادی که به طور منظم از پله‌ها بالا می‌روند، در مقایسه با افرادی که همیشه از آسانسور استفاده می‌کنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر مرگ به هر دلیلی و ۳۹ درصد کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی هستند.

نتایج نشان می‌دهد که بالا رفتن از پله‌ها با کاهش خطر ابتلاء به بیماری قلبی یا حمله قلبی، نارسایی قلبی یا سکته همراه است.

دکتر «سوفی پادوک»، محقق ارشد از بنیاد بیمارستان دانشگاه نورفولک بریتانیا، می‌گوید: «اگر انتخابی بین رفتن از پله یا آسانسور دارید، به سراغ پله‌ها بروید زیرا به حفظ سلامت قلب شما کمک می‌کند».

پادوک گفت: «بالا رفتن از پله یک شکل عملی و قابل دسترس از فعالیت بدنی است. با وجود این، اغلب افرادی که برای رسیدن به طبقه بالاتر عجله دارند، پله‌ها را نادیده می‌گیرند.»

پادوک می‌گوید: «حتی فعالیت‌های بدنی کوتاه مدت تأثیرات مفیدی بر سلامتی دارد، و دوره‌های کوتاه بالارفتن از پله‌ها باید یک هدف دست یافتنی برای ادغام در برنامه‌های روزمره باشد».

برای این مطالعه، محققان داده‌های ۹ مطالعه شامل بیش از ۴۸۰۰۰۰ نفر را جمع آوری کردند.

پادوک در ادامه افزود: «بر اساس این نتایج، ما مردم را تشویق می‌کنیم که پله‌نوردی را در زندگی روزمره خود بگنجانند. مطالعه ما نشان داد که هر چه از پله‌ها بیشتر بالا بروید، فواید بیشتری دارد. بنابراین، چه در محل کار، چه در خانه یا هر جای دیگر، از پله‌ها بالا بروید.»

دیگر خبرها

  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • پله نوردی باعث افزایش طول عمر می شود
  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد