Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@18:17:01 GMT

روش های کنترل میل جنسی زیاد

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۱۹۸۱۴

داشتن میل جنسی یک احساس کاملا طبیعی و نرمال است اما اگر از حد خود خارج شود و کنترل نشود عوارض مخربی روی فرد خواهد گذاشت. ناطقان: یکی از موهبت های الهی که برای دوام و بقا بشر نیاز است میل جنسی می باشد . امیال جنسی مفید هستند به این شرط که تحت کنترل باشند و مهار شوند . در برخی از موارد افراد دچار افزایش میل زناشویی یا عطش جنسی می شوند و کنترل امیال جنسی خود را از دست می دهند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کنترل نکردن امیال جنسی عامل بروز مشکلاتی در زندگی مشترک است و تعادل عصبی شما را به هم می ریزد و نیروهای حیاتی و قوای مغناطیسی شما را کم می کند. در این بخش از سلامت جنسی  روش هایی برای کنترل امیال جنسی در نظر گرفته ایم اما توجه داشته باشید که کنترل کردن به معنای سرکوب این میل های جنسی نیست.

روش های بسیار موثر برای جلوگیری از میل جنسی و شهوت زیاد


1.به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی هنگامی که در رختخواب هستید اندام جنسی خود را لمس نکنید و از دست ورزی آن اجتناب کنید.

2.هرگز به رونخوابید.

3. به طور منظم برای تخلیه انرژی زاید بدن ورزش کنید.

راهکارهایی فوق العاده برای کنترل میل جنسی

4.اوقات فراغت خود را با مطالعه، ورزش، زیادت ، عبادت، کتاب پر کنید و هیچ وقت بیکار نباشید.

5. از رفتن به مکانی خلوت و تنها و دور از نظر دیگران اجتناب کنید.

6.یکی دو روز در هفته را روزه مستحبی یا روزه اخلاقی بگیرید؛ یعنی، میزان صرف غذا و تعداد دفعات آن را کاهش و فاصله هر وعده غذا را افزایش دهید .

7. هنگام هجوم افکار جنسی واقع شدید، به مجالس عمومی وارد شوید و جمع دوستانتان بروید و اگر تنها بودید به دوستانتان تلفن زده وبا انها مدتی صحبت کنید.

ایده هایی بینظیر برای کنترل میل جنسی

8.رفتار متکبرانه با نامحرم داشته باشید و با او ملایمت آمیز با نرمی سخن نگویید.

9. در مکان خلوت و دور از نگاه دیگران با نامحرم و جنس مخالف تنها نمانید.

10. قرآن زیاد بخوانید و درباره معانی آیات آن بیاندیشید.

11. تا هنگامی که خواب به سراغتان نیامده به رختخواب نروید و سعی کنید با خواندن کتاب یا تماشای تلویزیون افکار جنسی را از خود دور کنید.


ترفندهای عالی کنترل میل جنسی

12.رختخواب خود را به محض بیدار شدن ترک کنید.

13.هنگام هجوم افکار جنسی از حمام نمودن خودداری کنید.

14.از فکرکردن به صحنه های بدی که قبلا دیده اید اجتناب کنید زیرا زمانی انسان استمناء می کند که تحریک شده باشد .

15.سبک بخوابید یعنی هنگام خواب نباید معده تان پر و سنگین باشد.


کنترل میل جنسی با کنترل چشم و افکار خود

16.به هیچ وجه لباس های تنگ و چسبان نپوشید .

17.فیلم ها و مناظر و تصاویر تحریک کننده نگاه نکنید و هنگام روبرویی با این تصاویر چشمتان را ببندید و یا به زمین و یا آسمان نگاه کنید.

18.هنگام گشتن در فضای مجازی سراغ تصاویر و فیلم های تحریک کننده نروید و از مطالب خوبی که این فضا دارد استفاده کنید.

19.از خواندن مطالب جنسی و یا شوخی های جنسی وتحریک کننده و فکر کردن در این امور خودداری کنید.

نکات کلیدی موثر در کنترل میل جنسی

20.موادغذایی محرک مانند:خرما، پیاز، فلفل، تخم مرغ، گوشت قرمز، غذاهای پرچرب، نخورید و یا از آنان بسیار اندک استفاده کنید.

21.قبل از خواب حتماً به سرویس بهداشتی بروید و مثانه خود را خالی کنید.

22.شب ها و قبل از خوابیدن از نوشیدن زیاد و بیش از حد آب خودداری کنید.

23.بدنتان را عریان داخل آینه نگاه نکنید.

داروهای گیاهی کنترل میل جنسی و کاهش شهوت

کاهنده میل جنسی:

بید- شاهدانه- کافور- خشخاش- تاجریزی پیچ- انیسون- رازک- مریم گلی- نعنا فلفلی
کنترل میل جنسی با گیاهان کم کننده میل جنسی :

    مصرف آب ترنج (بالنگ) به کنترل امیال جنسی کمک می کند پس روزی سه بار و هر بار یک فنجان آب ترنج (بالنگ) میل کنید.
    خوردن هر روز عدس همرا غذا به کنترل میل جنسی کمک می کند.
    مصرف مقادیر زیاد سداب، سمی است اما اگر به مقدار مناسب مصرف شود می تواند میل جنسی زیاد را کاهش دهد . 5/0تا 1 گرم تخم سداب را کوبیده و در یک لیوان آب جوش می ریزیم و نیم ساعت زمان می دهیم تا دم بکشد سپس آن را صاف می کنیم و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل می کنیم.
    برای کنترل میل جنسی 2تا4 گرم تخم یا میوه پنج انگشت را بکوبیدو در یک لیوان آب جوش بریزید و نیم ساعت بگذارید تا دم بکشد سپس صاف کنید و روزی سه بار، هر بار یک فنجان میل کنید.
    برای کاهش میل جنسی آب انار ترش را روزی سه بار و هر بار یک تا دو فنجان مصرف کنید.
برچسب ها: جنسی ، کاهش ، کنترل ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: جنسی کاهش کنترل ناطقان کنترل میل جنسی روزی سه بار برای کنترل بار یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۱۹۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ توسعه هوش مصنوعی در سال های اخیر با سرعت زیادی انجام شده است و این روزها به کمک این فناوری می توان تقریبا تمام فعالیت های روزانه و حتی برخی از مشاغل که  انجام آن‌ها به صورت دستی زمان زیادی نیاز داشت را در کسری از ثانیه انجام داد. اما این فناوری در کنار تمام فوایدی که دارد در صورت از کنترل خارج شدن یا مورد سوء استفاده گرفتن توسط برخی افراد می‌تواند باعث ایجاد فاجعه شود تا حدی که ایلان ماسک مالک تسلا و اسپیس ایکس این فناوری را خطرناک‌تر از بمب اتمی اعلام کرده است.

همزمان با روند توسعه هوش مصنوعی در جهان کشورها نیز برای حفظ امنیت فضای سایبری خود تصمیم به وضع قوانین خاصی برای هوش مصنوعی گرفتند؛ از آنجایی که اکثر این قوانین در اوایل راه اندازی فناوری هوش مصنوعی تصویب شده بود و با توجه به پیشرفت این فناوری بسیاری از قوانین اثرگذاری لازم را نداشت، برخی از کشورها تصمیم به وضع قوانین جدیدی برای این فناوری گرفتند.

ایتالیا

چند روز پیش بود که دولت ایتالیا اعلام کرد مجازات سوء استفاده از هوش مصنوعی در این کشور سنگین‌تر خواهد شد. بر اساس پیش نویس لایحه قانون جدید این کشور، دولت ایتالیا در حال بررسی برای بالا بردن مجازات جرائم سایبری به خصوص روی هوش مصنوعی است.

در این پیش نویس اعلام شده مجازات‌هایی برای تقلب در بازار با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی در نظر گرفته شده و مستقیما اعلام شده از این فناوری برای پولشویی نیز دارای مجازات بسیار سنگینی است. همچنین در لایحه گفته شده جریمه‌هایی برای نقض قانون کپی رایت با کمک هوش مصنوعی تعیین و تا ۳ سال حبس برای مجرمانی که از هوش مصنوعی برای ایجاد دیپ فیک استفاده کنند، مشخص شده است.

اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا همواره دغدغه مدیریت و کنترل هوش مصنوعی را داشته و چندین بار قوانین به خصوصی را در این زمینه به تصویب رسانده است. به تازگی نیز این اتحادیه قوانین جدیدی را برای کنترل هوش مصنوعی به تصویب رسانده است که شامل شفافیت سیستم‌های هوش مصنوعی، مدیریت هوش مصنوعی پرخطر، محدودیت‌های کاربردی هوش مصنوعی، محدودیت در نظارت بیومتریک و محدودیت در نظارت بیومتریک از جمله بندهای آن است.

اتحادیه اروپا در این قانون به طور مستقیم مشخص کرده که توسعه دهندگان هوش مصنوعی باید اطلاعات واضح از نحوه فعالیت هوش مصنوعی طراحی شده توسط آنان را به اتحادیه اروپا ارائه دهند. علاوه بر این اتحادیه اروپا در قوانین جدید خود لزوم نظارت بیشتر بر نحوه فعالیت هوش مصنوعی را اعلام کرده و برخی از هوش مصنوعی ها را با عنوان پرخطر نام گذاری خواهد کرد که به این ترتیب نظارت بر آن ها چند برابر خواهد شد.

سازمان ملل

نگرانی درباره فناوری هوش مصنوعی به سازمان ملل هم رسده و این سازمان در اوایل فروردین ماه سال جاری قطعنامه‌ای را به تصویب رسانده و محبوبیت این قطعنامه تا حدی بود که سازمان ملل بدون رای گیری آن را به تصویب رساند و 120 کشور عضو سازمان ملل از این قطعنامه حمایت کردند.

بر اساس قطعنامه به تصویب رسیده در سازمان ملل، از کشورهای عضو سازمان ملل و سایر کشورها خواسته شده است که از استفاده ازهوش مصنوعی ناسازگار با قوانین بین‌المللی حقوق بشری خودداری کنند. به‌عبارتی همان حقوق اساسی که افراد در سراسر جهان از آن برخوردار هستند، باید در بخش دیجیتال نیز دنبال و از آن محافظت شود.

انگلستان

انگلیس به طور مستقیم قوانین جدیدی را برای مدیریت هوش مصنوعی به تصویب نرسانده است اما بر اساس اعلام موسسه تحقیقات سیاست عمومی این کشور حدود 11 درصد از وظایف کارکنان انگلستانی توسط هوش مصنوعی انجام می شود و در صورت ادامه استفاده از هوش مصنوعی با همین رویه، احتمال افزایش این رقم تا 60 درصد وجود خواهد داشت و به این ترتیب حدود 8 میلیون شغل در خطر نابودی قرار خواهند گرفت. به این ترتیب دولت انگلستان به طور جدی به دنبال وضع قوانین سختگیرانه ای برای کنترل هوش مصنوعی در کشور خود است.

چین

کشور چین یکی از کشورهای پیشتاز در زمینه تدوین قانون برای هوش مصنوعی بوده و همواره سعی کرده اتس با بروزرسانی قوانین این حوزه قوانین خود را نیز بروز کند. در حال حاضر در کشور چین  هوش مصنوعی مولد، براساس الگوریتم‌هایی که می‌توانند برای تولید محتوای جدید از جمله صوت، کد، تصویر، متن، شبیه‌سازی و ویدیو استفاده شوند، توصیف شده است.

دولت چین معتقد است پیشرفت‌های فناوری در این حوزه می‌تواند نحوه اندیشه مردم درباره تولید محتوا را شدیداً تغییر دهد و برای این صنعت نیز قوانین خاصی را مدنظر خود قرار داده که هنوز به طور رسمی منتشر نشده است اما برخی منتقدان ایم حوزه بر این باورند که قوانین چین بسیار سختگیرانه خواهد بود و در برخی موارد استفاده از هوش مصنوعی خطرناک در این کشور را به طور کامل ممنوع خواهد کرد.

آمریکا

در آمریکا نیز خطرات از کنترل خارج شدن هوش مصنوعی وجود دارد و جینا رایموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده آمریکا و میشل دونلان، وزیر فناوری انگلیس، پس از تعهدات اعلام شده در نشست ایمنی هوش مصنوعی در بلچلی پارک در ماه نوامبر سال گذشته میلادی یادداشت تفاهمی را در واشنگتن امضا کردند تا به طور مشترک آزمایش مدل هوش مصنوعی پیشرفته را توسعه دهند.

دونلان نیز افزود: این نخستین توافق در نوع خود در سراسر جهان است. هوش مصنوعی در حال حاضر یک فناوری خارق‌العاده برای عموم مردم جامعه است و پتانسیل زیادی برای مقابله با برخی از بزرگترین چالش‌های جهان دارد، اما به شرطی که بتوانیم این خطرات را کنترل کنیم.

انگلیس و ایالات متحده قصد دارند حداقل یک تمرین آزمایشی مشترک را بر روی یک مدل در دسترس عموم انجام دهند و در حال بررسی تبادل پرسنل بین مؤسسه‌ها هستند. هر دو در تلاشند تا مشارکت‌های مشابهی با سایر کشور‌ها برای ارتقای ایمنی هوش مصنوعی توسعه دهند.

کلام پایانی

به طور کلی تمام کشورهای جهان از خطرات هوش مصنوعی اطلاع دارند و تقریبا تمام آن ها در این حوزه قانون گذاری کرده‌اند ای خداقل با تصویب لایحه هایی تا زمان تصویب قانون این فناوری را تحت کنترل قرار داده‌اند؛ اما در کشور ما تاکنون مصوبه یا قانونی منتشر نشده است و مشخص نیست متولیان این حوزه یعنی شورای عالی فضای مجازی چه زمانی قصد ورود و مدیریت توسعه این فناوری را خواهد داشت.

بسیاری از منتقدان بر این باور هستند که هوش مصنوعی مانند اینترنت و شبکه های اجتماعی نیست که بتوان پس از گستردگی استفاده در میان کاربران روی آن مدیریت داشت و باید پیش از همه گیر شدن استفاده از آن وضعیت این فناوری را مشخص کرد.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش بیش از ۵۲۶ میلیارد و ۹۷۲ میلیون تومان فرآورده‌های نفتی
  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • پی‌اس‌جی 109 میلیون یورو ضرر کرد!
  • کنترل توپ زیبای مانوئل نویر در تمرینات بایرن مونیخ / فیلم
  • قیمت افغانی به تومان امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت درهم امارات امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت دینار عراق امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳