Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@22:35:29 GMT

کاهش ميل جنسي مردان: علل و درمان

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۵۷۰۹۳۴

کاهش ميل جنسي مردان: علل و درمان

خبرگزاري آريا -

کاهش ميل جنسي به معني کم شدن علاقه به فعاليت جنسي است‎
دکتر اسلامي: کاهش ميل جنسي به معني کم شدن علاقه به فعاليت جنسي است. از دست دادن گاه‌گاه علاقه به رابطه جنسي، امري عادي است و سطح ميل جنسي در طول زندگي متغير است. همچنين طبيعي است که گاه ميل شما با ميل شريکتان هماهنگ نباشد. با اين حال کاهش ميل جنسي ممکن است در درازمدت براي بعضي افراد ايجاد نگراني کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کاهش ميل جنسي در مردان نسبت به زنان کمتر شايع است. اما کاهش ميل جنسي در مردان براي آن‌ها آزاردهنده‌تر از همين پديده در زنان است. احساسات مردان درباره خودشان و مرديشان ارتباط نزديکي با فعاليت جنسي دارد. چند روش، از جمله بعضي روش‌هاي دارودرماني‌ها و بعضي درمان‌هاي غيردارويي براي درمان کاهش ميل جنسي وجود دارد.
علل
کاهش تستوسترون
تستوسترون يک هورمون مهم مردانه است. تستوسترون در مردان عمدتاً در بيضه‌ها توليد مي‌شود. تستوسترون مسئول ساخت عضلات و توده‌هاي استخوان و تحريک توليد اسپرم است. همچنين سطح تستوسترون عاملي مؤثر در ايجاد انگيزه جنسي نيز هست. زماني که سطح تستوسترون شما کمتر از 300 تا 350 نانوگرم در دسي ليتر (ng/dL) باشد، شما داراي تستوسترون پايين هستيد. زماني که سطح تستوسترن شما کاهش پيدا مي‌کند، ميل جنسي شما نيز کم مي‌شود.
داروها
ممکن است مصرف داروهايي خاص سطح تستوسترون را کاهش دهد که اين به نوبه خود منجر به کاهش ميل جنسي مي‌شود. به عنوان مثال، ممکن است مهارکننده‌هاي ACE و مسدودکننده‌هاي گيرنده‌هاي بتا مانع از انزال و نعوظ شوند.
سندروم پاهاي بي‌قرار (RLS)
سندرم پاهاي بي‌قرار (RLS)، ميل شديد به حرکت دادن غيرقابل کنترل پاهاست. يک تحقيق نشان داد که در مردان مبتلا به RLS، خطر بروز اختلال در نعوظ نسبت به مردان بدون RLS بيشتر است. اختلال در نعوظ (ED) زماني پديد مي‌آيد که فرد نتواند نعوظ داشته باشد يا آن را حفظ کند.
افسردگي
افسردگي همه ابعاد زندگي فرد را تغيير مي‌دهد. افراد مبتلا به افسردگي، دچار کاهش يا عدم علاقه به فعاليت‌هايي که قبلاً برايشان لذت‌بخش بوده، از جمله ارتباط جنسي، مي‌شوند. همچنين علت کاهش ميل جنسي از عوارض جانبي بعضي از داروهاي ضدافسردگي به ويژه مهارکننده‌هاي برگزيده‌ي بازجذب کننده‌ي سروتونين (SSRI) است.
بيماري مزمن
زماني که در اثر يک بيماري جسمي مزمن، مثل يک درد مزمن، احساس ناخوشي مي‌کنيد، ممکن است ارتباط جنسي از فهرست اولويت‌هايتان حذف شود. بيماري‌هاي خاصي مثل سرطان ممکن است توليد اسپرم را در شما کاهش دهند زيرا بدن شما فقط مي‌خواهد روز را به پايان برساند.
مشکلات خواب
افراد مبتلا به افسردگي، دچار کاهش يا عدم علاقه به فعاليت‌هايي که قبلاً برايشان لذت‌بخش بوده، از جمله ارتباط جنسي، مي‌شوند. همچنين علت کاهش ميل جنسي از عوارض جانبي بعضي از داروهاي ضدافسردگي به ويژه مهارکننده‌هاي برگزيده‌ي بازجذب کننده‌ي سروتونين (SSRI) است
يک مطالعه نشان داد که مردان مبتلا به آپنه انسدادي خواب (OSA) سطح تستوسترون پايين‌تري دارند. اين پديده به نوبه خود منجر به کم شدن فعاليت جنسي و کاهش ميل جنسي مي‌شود.
در مطالعه مذکور محققين پي بردند که تقريباً نيمي از مرداني که از آپنه شديد خواب رنج مي‌بردند، در طول شب سطح تستوسترون خيلي پائيني داشتند.
سالمندي
سطح تستوسترون، که با کاهش ميل جنسي ارتباط مستقيم دارد، زماني که مردان در سن هيجده و نوزده سالگي هستند در بالاترين حد خود قرار دارد. مردان در سنين حدود 60 تا 65 سالگي متوجه تفاوت در کاهش ميل جنسي خود نسبت به قبل مي‌شوند.
استرس
اگر موقعيت‌هاي داراي فشار رواني بالا باعث آشفتگي شما شود، ممکن است ميل جنسي کاهش يابد. اين کاهش به اين دليل است که استرس ممکن است سطوح هورموني را دچار اختلال کند. در زمان استرس ممکن است شريان‌هاي شما تنگ شود. اين تنگ‌شدگي جريان خون را محدود نموده و به صورت بالقوه باعث ايجاد اختلال در نعوظ مي‌شود.

فردي که فاقد ميل جنسي است، تمايلي به شروع ارتباط جنسي ندارد‎
علائم
فردي که فاقد ميل جنسي است، تمايلي به شروع ارتباط جنسي ندارد. اگر رابطه جنسي آغاز شود، ممکن است کاهش ميل جنسي به صورت عدم توانايي در رسيدن به نعوظ نيز خود را نشان دهد. اگر بيمار در مرحله اول اختلال نعوظ، هيچ‌گونه علائم جنسي قبلي و نعوظ کافي شبانه نداشته باشد، احتمالاً علت آن يک مشکل رواني است و مشکل نعوظ نيست. همچنين بايد مشخص شود آيا کاهش ميل جنسي، مشکلي جديد است يا اينکه فرد هميشه در مورد روابط جنسي چنين احساسي داشته است.
تشخيص
اگر علائم تستوسترون پايين، از جمله کاهش ميل جنسي، را داريد، پزشک براي تأييد تشخيص ممکن است با يک آزمايش خون ساده سطح تستوسترن شما را بسنجد. پزشکان توصيه مي‌کنند آزمايش به هنگام صبح که تستوسترن در بالاترين سطح است، انجام شود.
درمان
درمان جايگزين تستوسترون به اشکال مختلفي صورت مي‌گيرد. رايج‌ترين درمان کاهش ميل جنسي، ژلي است که به صورت موضعي روي پوستتان استفاده مي‌کنيد.
روش‌هاي ديگر عبارت است از:
پچ‌هاي پوستي
تزريق هفته‌اي يک‌بار يا دو هفته يکبار
قرص‌هايي که زير پوست ايمپلنت مي‌شوند.
و چسب‌هاي قرص مانندي که در لثه‌هاي بالايي کار گذاشته مي‌شود.
تزريق‌ها و قرص‌ها سطح تستوسترون را در مدت چند روز افزايش مي‌دهند. ژل معمولاً در عرض يک تا دو هفته باعث افزايش سطح تستوسترون مي‌شود. مکمل‌ها و داروهاي گياهي که بدون نسخه به فروش مي‌رسند و باعث افزايش سطح تستوسترن مي‌شوند نيز موجود است اما متخصصين پزشکي ميگويند بهترين کار اجتناب از اين مکمل‌ها و سپردن درمان تستوسترن پايين به پزشک است.
توصيه‌هاي ديگري در مورد بازگرداني ميل جنسي
فعاليت جسمي داشته باشيد
تحرک، چه به صورت مجازي و چه به صورت واقعي مهم است. تحرک باعث مي‌شود افراد بي‌تحرک نشوند. يک ورزش را انتخاب کنيد، با يک همراه يا بدون همراه، پياده‌روي کنيد. تحرک باعث ايجاد اعتماد به نفس جسمي و جنسي نيز خواهد شد.
توقعات واقع‌بينانه داشته باشيد
به خاطر سپردن اين نکته که قرار نيست هر تماس جنسي بي‌نقص باشد، ممکن است فشار ناشي از اضطراب ايجاد شده حين عمل را از شما بردارد. اگر لحظاتي که کارها خوب پيش نمي‌رود بخنديد، اين احتمال وجود دارد که شريکتان دفعه بعد هم مايل به آزمودن باشد چون اين کار باعث مي‌شود بار فشار و گناه از او هم برداشته شود.
از تخيلتان استفاده کنيد
در حال حاضر کشف فانتزي‌هايتان از سوي درمانگران ازدواج چيز خوبي به شمار مي‌آيد. پس از صحبت در مورد فانتزي‌هايتان، از شريکتان نيز راجع به فانتزي‌هايش سؤال کنيد. اگر او گفت که هيچ فانتزي ندارد بحث را در اين نقطه متوقف نکنيد. در عوض از او بخواهيد فقط يک مورد را نام ببرد که اگر مرد انجام دهد براي او لذت‌بخش خواهد بود.
انتظار ايجاد کنيد
ايده برقراري رابطه جنسي کاملاً خودانگيخته - بدون برنامه ريزي، بدون فکر و کاملاً آني - عالي به نظر مي‌رسد. از چيزهاي جزئي لذت ببريد- به شريکتان هديه‌اي کوچک بدهيد، موسيقي دلخواهتان از روزهاي دانشکده را بگذاريد، تلفن‌ها را خاموش کنيد- و يک پرستار کودک را استخدام کنيد که به اندازه تماشاي يک فيلم بلند بچه‌ها را بيرون ببرد تا مزاحمتي در کار نباشد.
روي کل بدن تمرکز کنيد
به نظر مي‌رسد رابطه جنسي براي مردان به گونه‌اي نامتناسب بر اندام‌هاي تناسلي متمرکز است. تمرکز بر ديگر نواحي محرک احساس جنسي مي‌تواند عمل را تسهيل نمايد- و لذت جديدي ايجاد کند. در جايي که ارضاء جنسي مطرح است نزديک‌ترين فاصله بين دو نقطه- از تحريک تا ارگاسم- الزاماً مسير مستقيمي به سمت اندام‌هاي تناسلي نيست. تمام بدن خود و شريکتان را در رابطه جنسي دخيل کنيد. لذت محور باشيد نه هدف محور. نوازش و لمس کنيد و وقت بگذرانيد.
راجع به آنچه مي‌خواهيد حرف بزنيد
حرف زدن در بهترين اوقات سخت است اما اگر از انجام عمل جنسي اجتناب کرده و دچار تنش زياد شده باشيد، صحبت کردن سخت‌تر هم مي‌شود. بنابراين اگر نمي‌توانيد صحبت کنيد، يک کتاب در زمينه رابطه جنسي عالي با خود داشته باشيد و به فصلي از آن اشاره کنيد. به راحتي تمام آن را با هم بخوانيد. به عکس‌ها نگاه کنيد، بخنديد و به شريکتان اجازه دهيد بفهمد شما مايل به بهتر شدن اوضاع هستيد.
به متخصص مراجعه کنيد
زماني که به کاهش ميل جنسي دچار مي‌شويد ممکن است متخصصين زناشويي بتوانند کمک کنند، بنابراين بهتر است درخواست کمک کرده و با يک متخصص تماس بگيريد. براي رفع هر وضعيت پزشکي که ممکن است در اين امر دخيل باشد آن را با پزشکتان مورد بررسي قرار دهيد. اگر داروهايي مثل داروهاي ضدافسردگي مصرف مي‌کنيد که ممکن است باعث کاهش ميل جنسي شوند، روش‌هاي ديگر براي حل مشکل را با پزشک مورد بحث و بررسي قرار دهيد.
منبع: سلامت نيوز


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۵۷۰۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم

چند روزی است که ابتلای ترانه علیدوستی، بازیگر مشهور کشورمان به «سندرم DREES» که برای اکثر افراد شناخته شده نیست، خبر ساز شده است. دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله به این بهانه درباره این بیماری و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول های خونی خود را نشان می دهد، شایع ترین علت بروز این بیماری حساسیت های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند. واکنش های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته ای اتفاق می افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز می کند . اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده ممکن است بروز کند و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم ترین اقدام در درمان این بیماری قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف ببماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است./خبرآنلاین

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نوشیدن آب داغ باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • از سکته گوش چه می‌دانید؟
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • جزییاتی از بیماری ترانه علیدوستی و علت آن
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟