Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

چرخه‌ي قاعدگي يک زن تأثير زيادي بر ميل جنسي‌اش دارد
نگران کاهش ميل جنسي‌تان نباشيد، به زمان آن توجه کنيد
ميل جنسي کم لزوما چيزي نيست که بخواهد موجب نگراني شود. چيزي به اسم مرحله طبيعي تمايل جنسي وجود ندارد. اين‌که چقدر و چه مدت به رابطه‌ي جنسي نياز داريد در زن‌ها با هم فرق مي‌کند. در اين‌جا مي‌خواهيم به اوقاتي اشاره کنيم که ممکن است در آن ميل جنسي‌تان کم باشد، در حالي که کاملاً طبيعي است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


- عادت ماهيانه تان نزديک است (يا اين‌که تازه شروع شده)
چرخه‌ي قاعدگي يک زن تأثير زيادي بر ميل جنسي‌اش دارد. در حالي‌که اکثر زنان درست پيش از تخمکگذاري، تغييرات زيادي را در ميل جنسي خود حس مي‌کنند، در مدت زماني که نزديک عادت ماهيانه‌تان است احساس ناخوشايندي خواهيد داشت.
- شما بارداريد
تهوع و خستگي به طور کلي نمي‌تواند باعث شود که زن احساس نياز جنسي داشته باشد و به خاطر همين است که ميل جنسي در سه ماهه‌ي اول بارداري بسيار کم است. اما در سه ماهه‌ي دوم، وقتي وضعيت هورمون‌ها تغيير مي‌کند، بسياري از زنان خواهان رابطه‌ي جنسي هستند.
- شما يک بچه داريد يا بايد به او شير دهيد
دوره‌ي پس از زايمان، يک رويداد بيولوژيکي است. بعد از آن‌که زني بچه‌اي را به دنيا آورد، هورمون‌هاي جنسي او تغيير مي‌کنند و استروژن کمتري توليد کرده که باعث مي‌شود تمايل کمتري به رابطه‌ي جنسي داشته باشد و به جاي آن توجه‌اش معطوف بچه‌اش شود. اگر به بچه‌تان شير مي‌دهيد، بدن‌تان هم پرولاکتين توليد مي‌کند، هورموني که به توليد شير کمک مي‌کند، و بعدها ميل جنسي را کم و متوقف مي‌کند.
- شما در حال تجربه‌ي «يک تغيير» هستيد
برخي زنان در دوران پيش از يائسگي به طور مداوم ميل جنسي بالايي دارند. اما اين سطح برانگيختگي زياد طول نمي‌کشد، وقتي ميزان استروژن و تستسترون کاهش مي‌يابد، تمايلات جنسي هم کم مي‌شود. به اين مسئله، بالا رفتن دماي بدن، بدخوابي و عرق کردن شبانه را هم اضافه کنيد.
منبع : alodoctor.ir


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۹۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

زی‌سان: قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳, در بازار ۱,۹۴۰ تومان است که نسبت به روز گذشته ۱۵ تومان (۰.۷۷ درصد) کاهش یافته است. هر واحد لیر ترکیه، روز گذشته با قیمت ۱,۹۵۵ تومان معامله می‌شد.

امروز لیر ترکیه در بازار آزاد مانند دیروز با کاهش قیمت روبرو بوده است، قیمت لیر ترکیه که دیروز با کاهش قیمت ۲۰ تومانی به ۱,۹۵۵ رسیده بود، امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۵ تومانی (۰.۷۷ درصد) به ۱,۹۴۰ رسید.

 بالاترین قیمت لیر ترکیه در ۲۴ ساعت گذشته ۱,۹۵۵ تومان و در پایین‌ترین قیمت در رقم ۱,۹۴۰ تومان خرید و فروش می‌شد. قیمت فعلی لیر ترکیه نسبت به هفته گذشته ۳.۲۴ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین بهای هر واحد لیر ترکیه در شش ماه گذشته حدود ۵.۴۳ درصد افزایش یافته است.

tags # قیمت لیر ترکیه سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • (عکس) اولین قربانی تصادف در ایران چه کسی بود؟
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • قیمت لیر ترکیه امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • مسابقه عجیب شترسواری زنان در عربستان؛ سقوط برخی سوارکاران زن از روی شتر و مصدومیت آنها + ویدئو
  • توضیحات معتمدی درباره جلسه با ورزشکاران شانس المپیکی
  • حجاب، مسیر مصلحت جامعه
  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟